Fietsenwinkel Nijmegen: lokale specialist

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Nijmegen? Dan bent u bij Brouwer Bike Store aan het juiste adres.

Brouwer Bike Store is al 30 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. De winkel is gelegen in Nijmegen-Noord, ook wel Lent genoemd. Daarnaast hebben zij een uitgebreide website waarop alle fietsen en e-bikes te vinden zijn en waar een proefrit/ adviesgesprek ingepland kan worden.

Het aantal e-bikes in Nederland is de afgelopen jaren enorm hard toegenomen. Niet iedereen was daar in het begin even positief over, maar tegenwoordig is de e-bike niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dat is in Nijmegen niet anders. Wellicht nog wel meer dan in andere steden, omdat de gemeente fietsers enorm steunt en probeert om het centrum auto-vrij te maken.

Omdat er tegenwoordig zoveel keus is als we het hebben over een e-bike, moet u wel weten waar u op moet letten wanneer u een e-bike gaat aanschaffen.

Waar moet u op letten als u een e-bike koopt?

Brouwer Bike Store heeft hiervoor speciaal een handleiding ontwikkeld die u helpt om de juiste keuze te maken en voorbereid bent wanneer u aan het oriënteren bent om een e-bike aan te schaffen. In de handleiding gaan zin in op belangrijkste aspecten van de e-bike zelf, dus op welke specificaties moet je letten en wat heb je wel/ niet nodig. Aan welke prijsklasse moet je denken/ wat past het beste bij jouw behoeftes. Is een e-bike nog wel gezond omdat je trapondersteuning hebt en wat voor onderhoud heeft een e-bike nodig, hoe vaak en wat gaat mij dat kosten? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord worden in de handleiding.

Lokale fietsenwinkel

Als u op zoek bent naar een fietsenwinkel in Nijmegen met jarenlange ervaring en een lokale expert is, dan moet u kiezen voor Brouwer Bike Store. U kunt hier namelijk ook terecht voor onderhoud aan de e-bike. Bij de aanschaf van een e-bike krijgt u flinke korting op een onderhoudscontract.

Plan een proefrit

Via de website kunt u een proefrit inplannen of door naar de winkel te gaan. Zo hebben zij voor iedereen een passende mogelijkheid. Ga naar www.brouwerbikestore.nl voor meer informatie.