E-bikes

Het aantal e-bikes in Nederland is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen. Niet iedereen was daar in het begin even positief over, maar tegenwoordig is de e-bike niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Een e-bike kopen

Wil je een e-bike kopen? Dan ben je niet met een uurtje klaar. Er zijn een hoop factoren waar je rekening mee moet houden. Een e-bike is namelijk geen kleine investering, en het is knap zonde als je de verkeerde keuze maakt. Belangrijk is je te bedenken hoe ver je met je e-bike wilt kunnen fietsen. Het is namelijk vervelend als de accu jouw afstanden niet aan kan. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of je de motor voor of achter op de fiets wil hebben. De keuze voor een elektrische fiets is dus niet zomaar gemaakt. Het is verstandig om advies in de winnen bij een fietsenwinkel. Zij weten vaak de juiste vragen te stellen en helpen je de juiste fiets te kiezen. Ook raden wij het af om een elektrische fiets op internet te kopen. Ze zijn vaak wat goedkoper, maar in de fietsenwinkel heb je vaak een onderhoudscontract, waardoor het onderhoud een stuk goedkoper wordt. Ook wordt je eerder geholpen door de fietsenwinkel als je de fiets daar hebt gekocht.

Over ons

Bike Sportive: van fietsers, voor fietsers. Hier vind je de laatste nieuwtjes en tips als je een liefhebber bent van fietsen. Heb je een artikel dat je graag op deze website wil plaatsen, of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.