MEDEWERKERS

SONY DSC

Willem de Koning

Eigenaar van BikeSportive en BikeUrban, met een grote passie voor alles wat met mountainbiken of racefietsen te maken heeft. Technisch is hij goed onderlegd en door zijn brede productkennis kan hij u tevens deskundig informeren over allerlei wielerzaken. Actief als sportieve recreant op de mountainbike en racefiets.

E-mail

SONY DSC

Daan Handgraaf

Al jarenlang onze vertrouwde en vaste medewerker. In de werkplaats voelt Daan zich als de spreekwoordelijke ‘vis in het water’. Daan kan u deskundig informeren over allerlei wielerzaken. Mountainbiken is z´n grootste passie, maar sinds een aantal jaar nu ook op de racefiets te vinden. Op de mountainbike rijd Daan graag een wedstrijd of marathon met als vaste stek de trainingen in Spaarnwoude.

E-mail

SONY DSC

Frans Broekhoff

Frans is twee dagen bij ons werkzaam als ‘manusje van alles’. Frans is een gepensioneerd oud KPN-er. Hij vindt het heerlijk om ons te helpen met het uitpakken en ophangen van de nieuwe collecties en het update en bijhouden van onze database. Hij neemt ons veel werk uit handen. En uiteraard houdt Frans van het sportieve fietsen.